گفت و گوی ادیان در ایران تبدیل به الگو در کشورهای دیگر شده است

گفت و گوی ادیان در ایران تبدیل به الگو در کشورهای دیگر شده است عطر حرم: رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نشست مشترکی با جمعی از شخصیت ها و فعالان فرهنگی، از پیروان ادیان در ایران تقدیر و بر نیاز بشریت به معنویت و اهمیت معرفی درست ایران تاکید کرد.


به گزارش عطر حرم به نقل از ایسنا، حجت الاسلام محمدمهدی ایمانی پور-رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی- در این نشست، به اهمیت وقت و ضرورت ایجاد فضای گفتگو تاکید کرد و اظهار داشت: ما احتیاجی به سخنرانی نداریم، فقط همین که اینجا کنار هم هستیم، خود نشانه پرارزش گفت وگوست.
وی ضمن اشاره به تغییرات اجتماعی در قرون گذشته تصریح کرد: در قرن نوزدهم، دو واژه علم گرایی و دین ستیزی در اذهان غالب بود، اما امروز بازگشت دین به عرصه اجتماع را شاهد می باشیم. بر مبنای تحقیقات، آینده از آن ادیان است و ما باید از این فرصت برای گفتگو با جهانیان بهره برداری نماییم.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی همینطور به چالش هایی که ایران در نمایش چهره واقعی اش در سطح جهانی مواجه می باشد، اشاره نمود و اضافه کرد: متاسفانه دشمنان دست به دست هم داده اند تا تصویری نادرست از ما عرضه کنند. ازاین رو ما باید برای اعتلای ایران و نشان دادن تصویر واقعی آن، تلاش نماییم.
رئیس شورای سیاست گذاری و هماهنگی گفتگوی ادیان افزود: خوشبختانه اینروزها رفتار ما در گفتگوی ادیان تبدیل به یک الگو شده است، بگونه ای که کشورهایی که پیشتر، اهتمامی بر گفتگوی ادیان نداشتند، امروز از ما الگوبرداری کرده اند. امیدواریم بتوانیم تصویری شایسته از ایران، بعنوان کشوری که در آن، ادیان مختلف در کنار یکدیگر زندگی مسالمت آمیز و سازنده می کنند، عرضه دهیم.
در ادامه این نشست، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، از شخصیت ها و فعالان دینی برجسته کشور همچون مهربان پولادی رئیس انجمن موبدان تهران، افشین نمیرانیان رئیس انجمن زرتشتیان تهران، پدرام سروش پور پژوهشگر زرتشتی، رایان عیسی کشیش کلیسای کاتولیک آشوری کلدانی، مارترسای بنیامین اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری، یوبالیت الدو کشیش و مسئول گروه جوانان کلیسای شرق آشوری تهران، نینوس مقدس نیا کشیش کلیسای انجیلی آشوری تهران، یونائن بت کلیا انجمن آشوریان تهران، اسقف اعظم سرکیس داویدیان، خلیفه ارامنه کاتولیک ایران، یونس حمامی لاله زار مرجع دینی کلیمیان ایران، همایون سامه یخ رئیس انجمن کلیمیان تهران و آرش آبانی پژوهشگر کلیمی، تقدیر گردید.


1403/12/22
19:12:10
5.0 / 5
14
تگهای خبر: ادیان , اسلام , اسلامی , دین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان عطرحرم در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس
عطرحرم، پلی بین احساسات و خاطرات، پلی بین شما و دنیای رایحه ها