به همت سازمان دارالقرآن كریم

نشست هم اندیشی اساتید تدبر در قرآن

نشست هم اندیشی اساتید تدبر در قرآن عطر حرم: عطر حرم: نشست هم اندیشی اساتید تدبر در قرآن پیرامون ستاد ملی راهبری تدبر در قرآن کریم با حضور حجت الاسلام والمسلمین خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و حجت الاسلام والمسلمین قمی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی در سازمان دارالقرآن الکریم اجرا شد.


به گزارش عطر حرم به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین قمی -رییس سازمان تبلیغات اسلامی- در این جلسه طی سخنانی اظهار داشت: اگر نخبگان اهل تدبر در قرآن شوند، غوغایی به پا می شود، اما تدبر برای آحاد مردم هم لازم است و می طلبد تعدادی از اساتید بیایند متعهد به امر تدبر شوند که این امر می تواند فهم تدبر را برای عموم مردم تسهیل و تمهید کند.
ایشان سپس اضافه کرد: در مباحث مختلف قرآنی اهتمام سازمان تبلیغات در پیش بردن مساله تدبر در قرآن کریم است و ستاد تدبر در قرآن کریم اگر بخواهد متمرکز شود و در حاکمیت متولی داشته باشد، باید دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی این کار را به عهده بگیرد و با قوت و اهتمام ویژه پیش ببرد.
در ادامه این جلسه، حجت الاسلام تقی زاده -رئیس سازمان دارالقرآن الکریم- با تأکید بر این که مقام معظم رهبری ۵ مرحله را برای برای قرآنی شدن جامعه شامل قرائت، حفظ، انس، تدبر و عمل به قرآن ملاک قرار دادند اظهار داشت: آن نکته ای که ایشان خیلی روی آن تاکید دارند، همگانی بودن فهم قرآن است.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان -کارشناس مذهبی- دیگر سخنران این جلسه به وجود یک لطمه بسیار مهم سر راه قرآنی شدن کشور خصوصاً در تدبر که انحصار دادن قرآن و فهمش به علما است اشاره نمود و اظهار داشت: طبق فرمایشات آیت الله جوادی آملی و علامه طباطبایی هذا بیان للناس را اگر سرلوحه قراردهیم، برای فهم قرآن به هیچ دانشی احتیاج نیست و خود قرآن کمک میکند به فهم قرآن و اگر این امر به مردم منتقل شود، این لطمه برطرف میشود.
در ادامه حجت الاسلام خسرو پناه -دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی- اظهار داشت: نقش تدبر در قرآن در زمانه ما، میتواند یک روش شناسی باشد برای حل مسائل حکمرانی کشور. ما مساله های زمین مانده حکمرانی بسیاری داریم و میتوانیم برای حل این مسائل از قرآن استفاده نمائیم.
حجت الاسلام والمسلمین قاسمیان -از اساتید مطرح حوزه و دانشگاه- ابراز کرد: بسیاری ازمردم مسائل دینی و اعتقادی خودرا از منبرها و جلسات تبلیغی گرفتن می کنند که ضرورت ویژه وجود دارد، بحث تدبر در قرآن کریم در عرصه های علمیه و در میان مبلغین جامعه به طور جدی دنبال شود.
حجت الاسلام علی صبوحی -از اساتید تدبر در قرآن کریم- در این جلسه تصریح کرد: تدبر در قرآن همگانی هست. این جمله در مقابل اختصاصی بودن تدبر است نه در مقابل تخصصی بودنش. همه حق دارند تدبر کنند ولی باید تخصص آنرا نیز فراگیرند. البته این هم مراحلی دارد که در سطوح بالای علمی تا سطوح عموم مردم وسعت دارد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین عابدینی از -اساتید حوزه و دانشگاه- طی سخنانی اظهار داشت: قرآن نازل شده تا به آن عمل شود. زندگی با مفاهیم قرآنی، قرآنی بودن نیست. مفاهیم قرآنی لازم است، اما متوقف نباید شویم.
وی ادامه داد: تدبر، با قلب نسبت پیدا می کند که با نظام عمل نسبت دارد. رابطه تدبر، به سرعت به عمل کشیده شدن است. یعنی نگاهمان به تدبر این باشد که قرآن به صحنه زندگی کشیده شود.




منبع:

1403/01/12
13:56:51
5.0 / 5
268
تگهای خبر: اسلام , اسلامی , تبلیغات , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس