برگزاری جشنواره بانوی كرامت

برگزاری جشنواره بانوی كرامت عطر حرم: دومین جشنواره ملی بانوی كرامت به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) با شعار «در شادی اهل بیت (ع) شاد باشیم» در ایام دهه كرامت به منظور ترویج روحیه نشاط معنوی در جامعه برگزار می گردد.


سروقامت - مدیركل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها - صبح روز سه شنبه (۲۷ تیرماه) در نشست خبری تشریح برنامه های «دومین جشنواره ملی بانوی كرامت» و «همایش ملی نگرش علمی و كاربردی به عفاف و حجاب» كه از سوی كمیته دانشگاهیان ستاد بزرگداشت دهه كرامت به منظور معرفی شخصیت و سیره حضرت فاطمه معصومه (س) با بیان اینكه ۱۸ كمیته در ستاد بزرگداشت دهه كرامت حضور دارند، اظهار كرد: از میان آن ها می توان به اصناف گوناگونی اشاره كرد كه یكی از پرثمرترین آن ها كمیته های دانشگاهیان است. این كمیته جشنواره های ۲۸ گانه رضوی را برگزار می كند، همچنین برپایی كرسی های آزاداندیشی در فضای مجازی و شبكه های اجتماعی از دیگر فعالیت های این كمیته است.
وی تأكید كرد: اولین جشنواره بانوی كرامت در سال گذشته از سوی دانشگاه شریعتی بخش دختران برگزار شد و با توجه به تجربیات و امكانات محدودتر میزبان ۷۰۰ اثر ارسالی بودیم. جشنواره امسال با شعار «در شادی اهل بیت (ع) شاد باشیم» برگزار می شود. همچنین كتاب «الگوی شادی» آیت الله ری شهری در این جشنواره معرفی می شود.
مدیركل فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تأكید كرد: تمام تلاش ما این است كه بتوانیم از ظرفیت های جامعه برای ترویج روحیه نشاط معنوی استفاده كنیم. كرسی های آزاداندیشی از بخش های این جشنواره ملی است و ما برای ترویج این كرسی ها نیازمند فضاسازی در جامعه هستیم تا بتوانیم مطالبه مقام معظم رهبری را در این زمینه انجام دهیم و برای این مهم نیازمند مشاركت نهادها و دستگاه های مسئول هستیم.
سروقامت یادآور شد: در ایام دهه كرامت یك روز به نام حضرت احمدبن موسی بن جعفر (ع) ملقب به شاهچراغ در نظر گرفته شده است كه ما در صددیم در این ایام و هفته برنامه های متعددی را با امامزادگان و بقاع متبركه برگزار كنیم.
در ادامه ملانظری –رئیس دانشگاه الزهرا (س) و دبیر دومین جشنواره بانوی كرامت- گفت: این جشنواره در صدد تبیین جایگاه زن در اسلام و معرفی سیره بانوی كرامت و تقویت هویت دینی جامعه بانوان دانشگاهی و بسط و گسترش فرهنگ اهل بیت (ع) برپا می شود.
او ادامه داد: ازجمله محورهای این جشنواره عبارتنداز: «بانوان برتر اسلام؛ الگوی دختران و بانوان»، «نقش بانوان در مشاركت های اجتماعی»، «نشاط و بالندگی بانوان در آموزه های دینی»، «اشتغال بانوان در آموزه های دینی» و «تفاوت جایگاه واقعی زن با تفكرات فمنیستی» و علاقه مندان می توانند تا ۲۰ مردادماه آثار خود را به این جشنواره ارسال كنند ودبیرخانه این جشنواره ۲۷ شهریورماه سال جاری برگزار می شود.
وی تأكید كرد: علاقه مندان می توانند آثار خود را در بخش های علمی، در قالب تألیف كتاب، نقد و بررسی تطبیقی كتاب، ترجمه، مقاله نویسی، بخش های هنری، ادبی و فناوری ارسال كنند. قبل از برگزاری مراسم اختتامیه نیز كرسی های آزاداندیشی برگزار می شود و ما در نشست های تخصصی در صددیم محورهای جشنواره را ارزیابی كرده و نمایشگاه آثار منتخب علمی و ادبی و هنری را برپا كنیم.
رئیس دانشگاه الزهرا (س) یادآور شد: تاكنون ۲۴۰ نفر در این جشنواره ثبت نام كردند و ۷۵ نفر اثر ارسال كردند و تاكنون ۱۹۲ اثر به دست ما رسیده است.
در ادامه این نشست فتاحی زاده -دبیر همایش ملی نگرش علمی و كاربردی به عفاف و حجاب - گفت: ما در این همایش درصدد ایجاد بسترسازی برای معرفی عفاف و حجاب هستیم. امیدواریم بتوانیم به زودی شاهد حمایت از این طرح و تصویب آن باشیم.
او گفت: ما در ظر داریم نگاه فراجنسیتی به موضوع عفاف و حجاب را ترویج بدهیم، چرا كه برخی گمان می كنند مردان از مقوله عفاف و حجاب سهمی ندارند و ما در این زمینه نیازمند گسترش این فرهنگ هستیم و نیاز به آموزش مردان و خودمراقبتی از سوی آنان در جامعه حس می شود. گسترش عفاف در جامعه سلامت جامعه، خانواده، نسل ها و در نهایت تأمین امنیت روانی جامعه را در پی دارد.
فتاحی زاده یادآور شد: در این همایش سعی شده است كه تبیین علمی چرایی ضرورت رعایت عفاف و حجاب را داشته باشیم و چالش ها و شبهات متفاوتی كه در این زمینه مطرح می شود را پاسخ بدهیم.
او در ادامه با اشاره به هشت محور این همایش گفت: از جمله محورهای همایش الهیات و مبانی معرفتی، ارتباطات و رسانه ها، برنامه ریزی و سیاست گذاری، بهداشت و سلامت، جامعه شناسی و علوم اجتماعی، حقوق، علوم تربیتی و روان شناسی و هنر و ادبیات است. همچنین برگزاری مسابقه كتاب خوانی و تجلیل از فعالان علمی فرهنگی و طرح ها و ایده های برتر مرتبط با موضوع همایش از دیگر برنامه های ما است.
وی گفت: تاكنون ۲۸۸ مقاله در محورهای هشت گانه به دست ما رسیده است و ۴۶۱ نفر تاكنون در این همایش ثبت نام كرده اند و برای ارسال چكیده مقالات تا یكم شهریورماه وقت دارند و برای ارسال اصل مقالات تا ۳۰ شهریورماه سال جاری فرصت دارند.
علاقه مندان می توانند با مراجعه و ثبت نام در پایگاه اطلاع رسانی جشنواره به نشانی http://banouyekeramat.alzahra.ac.ir آثار خود را حداكثر تا پایان مدت تمدید شده ارسال كنند.
 

1396/04/30
17:34:41
5.0 / 5
6110
تگهای خبر: جشنواره , بانوی ایرانی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس