سید حسین دكمه چی اظهار داشت: 10 تا 12 درصد بازار ادكلن سهمِ تولید داخل است كه می آورند و داخل بسته ها را پر می كنند و 85 تا 90 درصد متعلق به جنسهای خارجی است كه از این 85 درصد جنس های وارداتی حدود 15 تا 20 درصد اجناس به صورت قاچاق و غیررسمی وارد بازار می شود.
وی افزود: بیشترین واردات از كشور فرانسه و پس از آن امارات است، واردات از كشور فرانسه به این ترتیب است كه بشكه های بزرگ ادكلون فرانسوی و كشورهای دیگر را در این كشور بسته بندی كرده و بعد این بسته بندیها را به تهران صادر می كنند.
رئیس اتحادیه خرازی فروشان گفت: در حال حاضر و در سال جدید هیچ گونه افزایش قیمتی بر روی ادكلونها اعمال نشده، لوازم بهداشتی و آرایشی هم كه زیر مجموعه اتحادیه خرازیها محسوب می شود افزایش قیمتی در سال جدید نداشته اند.
وی تصریح كرد: تولید داخلی در لوازم آرایشی و بهداشتی مانند ادكلون تنها 15 درصد از بازار را به خود اختصاص داده و بقیه وارداتی است، البته جنسهای وارداتی را بیش از این كه به خرده فروشان بدهند به مجتمعهای تجارتی عرضه می كنند كه پروانه خود را از اتاق اصناف دریافت می كنند، بنابراین وقتی بازرسی هم از اتحادیه به این مجتمع ها سركشی می كند، اظهار می كنند كه ما مجوز از اتحادیه گرفته ایم و این خودش به یك مشكل در این حوزه تبدیل شده است.
دكمه چی اضافه كرد: در داروخانهها هم تنها یك ویترین به دارو تعلق دارد و بقیه را برای فروش لوازم آرایشی بهداشتی می گذارند، حتی چند بازرسی كه با اصناف داشتیم در برخی داروخانهها جنس های غیراستاندارد هم مشاهده كردیم.
وی در پایان خاطرنشان كرد: در یك سال گذشته چیزی در حدود 15 درصد به واردات لوازم آرایشی بهداشتی و همچنین عطریات افزوده شده است، كه یكی از دلایل آن را بیشتر شدن نسل جوان میدانم.