قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی:
خوشبختانه هیئات در حوادث اجتماعی و سیاسی دینی خوش درخشیدند
به گزارش عطر حرم، حریزاوی با اشاره به اینکه همه هیأت ها و تشکل های باید برای یک هدف که آن جهاد تبیین است تلاش کنند اظهار داشت: خوشبختانه هیئات در حوادث اجتماعی و مسائل سیاسی دینی خوش درخشیدند.
به گزارش عطر حرم به نقل از مهر، حجت الاسلام حریزاوی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در سومین همایش سرشبکه های هیأت و تشکل های دینی که با عنوان «میان داران جهاد ۳» در مجتمع فرهنگی آموزشی آدینه تهران برگزار گردید، اظهار داشت: قرآن رسالت هایی را برای انسان ها تعیین کرده که از آن با عنوان رسالت الله یاد می کند؛ یکی از رسالت های مؤمنین ایجاد بسط ید برای ولی و رهبر جامعه است البته رهبری که شرایط و شاخصه های رهبری امت اسلامی را داشته باشد.
وی ادامه داد: برای مثال وجوحات شرعی که برای امام معصوم پرداخت می شود برای رهبر جامعه بسط ید به وجود می آورد. در ایجاد بسط ید برای رهبر جامعه اسلامی احتیاج به فکر و اندیشه است.
حریزاوی با استناد به فرمایش حضرت آیت الله بهجت اظهار داشت: آیت الله بهجت در پاسخ به سوال یکی از روحانیون که قصد شرکت در انتخابات و ورود به مجلس را داشت چنین فرمودند ورود به مناصب عالیه و متوسطه اگر در آینده به گناه می افتید حرام است، اما مجلس محل عناوین ثانویه است و اجرای عناوین ثانویه باید زیر نظر زعیم باشد و زعیم بدون دلیل نظر نمی دهد. حضور شما برای اینست که نظر، ولی را تشریح کنید تا نمایندگان مجلس هم به صورت معتدل عمل کنند.
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر این که تشکل های دینی باید بر جهاد تبیین تمرکز داشته باشند عنوان کرد: مصالح جامعه و امت اسلامی باید تبیین شود. چگونه باید تبیین شود و از چه ادبیاتی باید استفاده کنیم؟ همه این ها احتیاج به کار و تحلیل و مباحثه دارد و این وظیفه کلیدی بر دوش همه ماست.
وی با اشاره به این که هیأت یک تشکیلات عمیق، گسترده و یک میراث سترگ تاریخی است، اضافه کرد: این تشکیلات را خاندان (ع) به وجود آوردند. در دوران خفقان عباسی، هیأت های خانگی افتتاح شد.
وی اظهار داشت: مقام معظم رهبری می فرمایند هیچ کاری بدون تشکیلات پیش نمی رود تشکیلات یکی از فرایض هر گروه مردمی است که هدفی را دنبال می کنند. تشکیلات یعنی نظم، یعنی تقسیم وظایف، یعنی ارتباط و اتصال، و زنجیره ای کار کردن؛ این معنای تشکیلات است. این چیزی است که نه فقط بد نیست بلکه یک چیز خوب و بلکه یک چیز ضرورت دارد. هیچ کاری در دنیا بدون تشکیلات پیش نمی رود؛ انقلاب اسلامی هم بدون تشکیلات پیش نرفت و پیروز نشد. انقلاب یعنی یک نظم و سازماندهی که برای دگرگون کردن نظام شیطانی و طاغوتی در مقابل پیش می آید.
حریزاوی به فلسفه دور هم جمع شدن اشاره و ابراز کرد: یک سازمان و یک تشکل سیاسی است که می تواند همه نیروها را در یک جهت حرکت درآورد، بالقوه را بالفعل کند، از انحراف جلوگیری کرده و نیروهای کم کار و راکد را شتاب دهی بخشد. در سوره آل عمران آمده است ای اهل ایمان صبور باشید و یکدیگر را به صبر و مقاومت سفارش کنید و …؛ در کار تشکیلاتی صبر ضروری است و هم صبر در آن ایجاد شود یعنی کسانی که کار تشکیلاتی می کنند یا با یک تشکیلات کار می کنند آدم های پخته تر و با تحمل تری هستند.
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی بیان نمود: کار تشکیلانی باید آرمان داشته باشید اصول کار تشکیلاتی از منظر رهبر انقلاب شامل خودسازی، تزکیه، برنامه ریزی و ابتکار، هماهنگی در کار، همکاری. مشارکت و … است. کار تشکیلاتی زمانی قیمت پیدا می کند که آرمان داشته باشد. آرمان یک هدف بلندمرتبه، ملکوتی و مقدس است. همه هیأت ها و تشکل های باید برای یک هدف که آن جهاد تبیین است تلاش کنند. خوشبختانه هیئات در حوادث اجتماعی و مسائل سیاسی دینی خوش درخشیدند.
منبع: عطر حرم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب