پژوهشگر اجتماعی:

الگوی سوم زن یک زیست محقق شده در فضای انقلاب اسلامی است

الگوی سوم زن یک زیست محقق شده در فضای انقلاب اسلامی است به گزارش عطر حرم، پژوهشگر اجتماعی اظهار داشت: عدالت اجتماعی باید باتوجه به حیات عاطفی زن باشد، این عدالت اجتماعی لطف نیست بلکه ضرورت جامعه است.


به گزارش عطر حرم به نقل از مهر، فهیمه حیدری پژوهشگر و دکترای فلسفه علم، در رویداد «الگوی سوم زن» که در خانه اندیشه ورزان برگزار گردید، درباب حیات عاطفی زن و الگوی سوم، اظهار داشت: الگوی سوم زن یک زیست محقق شده در فضای انقلاب اسلامی است. وی با اعلان اینکه اقبال و ادبار زنان نسبت به این زیست، باید لطمه شناسی شود، عنوان کرد: با اهمیت ترین مسأله وارد کردن الگوی سوم زن در نظامات و ساختار اجتماعی است، الگوی سوم زن نه شرفی و نه غربی است، بلکه زن در عین حال که در اجتماع حضور دارد خانواده را نفی نمی کند بلکه در همسرداری، تربیت فرزند و اشتغال ابرزن است. حیدری افزود: نه شرقی و نه غربی صفت ذات جمهوری اسلامی است، رهبری در ۲۵ خرداد ۸۴ فرمودند زن با نقاط قوت زنانه که خداوند در وجود او به ودیعه گذاشته همراه با پاکدامنی و عفت خصوصیات و وظایف خاصی دارد، زن با عفت اطراف خودرا نورانی می کند. این پژوهشگر با اعلان اینکه جنس نقش استثنایی زن عاطفی است، اظهار داشت: ثمره این نقش تربیتی است، اگر زن با این خصوصیات در عالم وجود نبود انسانیت معنا پیدا نمی کرد، این معنای ارزش و تشخیص زن است که غربی ها نمی توانند آنرا درک و فهم کنند. کسانی که از دین و معنویت بهره ای نبردند نمی توانند این نقش را درک کنند تنها کسی که در فضای دین و معنویت است می تواند آنرا درک کند. وی درباب فعال کردن این نقش در جامعه، ابراز کرد: عاطفه از اختصاصات اسلام است اما به غلط احساسات را به عاطفه ترجمه کردند در صورتیکه این دو با هم تفاوت دارند. بر خلاف احساسات، عاطفه آگاهانه، ارادی و سازنده است. عکس العمل قلب عاطفه است. در توسعه مفهومی قلب و عاطفه کار صورت نگرفته است در صورتیکه اختصاصی اسلام بوده است. حیدری افزود: نظامی که پیامبر (ص) ساخته است برمبنای عشق و عاطفه جوشان بوده است، مرز جریان شیعی و سایر جریان ها در عاطفه است. اشکال علوم غربی همراه نبودن آن با عاطفه است، درباره ی جوانی جمعیت ما در قوانین به بخش فرهنگی و عاطفه زنان کم توجه بودیم.
این پژوهشگر با اعلان اینکه نسبت معنویت و عدالت توأمان است، اظهار داشت: عدالت اجتماعی تنها در جامعه توحیدی محقق می شود، شرط لازم و کافی عدالت اجتماعی جامعه توحیدی است، در عدالت اجتماعی زن باید طبق خصایص خود در جایگاه درست قرار گیرد که از حقوق و تکالیف آغاز می شود، عدالت اجتماعی باید باتوجه به حیات عاطفی زن باشد، این عدالت اجتماعی لطف نیست بلکه ضرورت جامعه است، ورود این نقش به ساختارها و نظامات لطف به زن نیست بلکه ضرورت است.


منبع:

1402/12/20
08:06:13
5.0 / 5
294
تگهای خبر: اسلام , اسلامی , پیامبر , دكتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس