معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی تأكید كرد:

عزم جدی دفتر تبلیغات برای ورود گسترده تر به عرصه های فاوا

عزم جدی دفتر تبلیغات برای ورود گسترده تر به عرصه های فاوا به گزارش عطر حرم معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: این معاونت جدیدی كه در دفتر تبلیغات شكل گرفته، نشان دهنده عزم هیأت امنای دفتر برای ورود گسترده تر به عرصه های فاوا و فضای مجازی است.


به گزارش عطر حرم به نقل از مهر، حجت الاسلام والمسلمین مهدی علیزاده در مراسم تجلیل از فناوران برتر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم كه ظهر امروز در پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری این دفتر در مركز همایش های غدیر قم برگزار شد، با اشاره به اینكه بعضی از كتاب ها تاریخ تمدن انسانی را بر مبنای تكنولوژی، فناوری و ابزارهای مورد استفاده تقسیم بندی كرده اند، تصریح كرد: صنعت چاپ، دیگ بخار، ریل آهن، الكتریسیته و ارتباطات و فناوری اطلاعات و ژنتیك، همچون عصرهایی هستند كه تابحال مطرح شده اند.
وی اظهار داشت: حالا سرعت شتاب دانش كار و فناوری و تكنولوژی به میزانی جدی است كه تغییر از سده به دهه رسیده و شاهد مناسبات پوست اندازی تمدنی در كوتاه مدت هستیم.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خاطرنشان كرد: انسان در طول تاریخ از جانب طبیعت تهدید می شد، به همین علت انسان همیشه به دنبال كنترل انرژی مخرب طبیعت و به استخدام گرفتن ظرفیت های طبیعت بوده است، بنابراین حوزه قدرت خویش را در طبیعت با اختراع ابزارهای كارآمد توسعه می دهد اما در آخرین لایحه پیشرفت تكنولوژی، مناسبات انسان مورد تغییر و تحول قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینكه در عصر حاضر زندگی در حوزه روابط انسانی وارد پیچیدگی شده است، اضافه كرد: با ظهور تكنولوژی فناوری اطلاعات شاهد رفتن به سمت اینترنت اشیا، شهرهای هوشمند، هوش مصنوعی و واقعیت افزوده و مجازی هستیم و الان وارد زیست بوم های جدید می شویم.
حجت الاسلام والمسلمین علیزاده با تاكید بر این كه دولت ها و ملت هایی در فضاهای تكنولوژی پدید آمده كه زیست های بوم های افراد را تغییر داده اند، تصریح كرد: زمانی كه با یك هویت جدید وارد این فضاها می شویم، عادات رفتاری و نظام تصمیم گیری ما تغییر می كند و به ندرت با این فضاها هم رنگ می شویم.
وی با اشاره به این كه به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، فضای مجازی ما را وارد فضای تمدنی جدیدی می كند، اظهار داشت: به قول ایشان فضای مجازی تمدن ساز است و این فرمایش عمیق و هوشمندانه در فرمایشات دیگران بدون سابقه بوده است.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خاطرنشان كرد: اعتیاد به اینترنت، به میزانی جدی است كه كلینیك های ترك اعتیاد در كشورهای مختلف دنیا همچون هلند و كره جنوبی شكل گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین علیزاده از بازی های كامپیوتری بعنوان شوالیه های نقاب دار تربیت نام برد و تصریح كرد: این شوالیه ها قدرت و ضریب نفوذ تربیت را از خانواده ها و آموزش و پرورش گرفته اند و امروزه دنیای بسیار بزرگی دارند.
وی با اشاره به اینكه فقط برای بازاریابی و تبلیغ یكی از این بازی ها ۲۰۰ میلیون دلار هزینه شده است، اظهار داشت: چرخه مالی این فضا به اندازه بودجه مالی چندین كشور بزرگ است و الان در این بازی ها از تكنیك های شرطی سازی عامل و قواعد روانشناسی استفاده می شود تا پیام های مورد نظر آنها به مخاطب منتقل شود.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم همچون نتایج مهم تكنولوژی پر قدرت بازی های كامپیوتری را به چالش كشیدن الگوی حاكمیت دانست و خاطرنشان كرد: حالا تكنولوژی ها در حال رسیدن به یكدیگر هستند و یك پدیده جدید با عنوان سایبورگ را رقم می زنند كه همان ظهور انسان ربات است.
وی اضافه كرد: امروزه با مقوله هایی با عنوان دیتاساینس روبرو می باشیم كه اگر جدی گرفته شود، نظام جهانی را می توان با گفتمان های محلی به چالش كشید، بعنوان مثال، علوم انسانی اسلامی را می توان با فناوری جدید فاوا به تحول برساند.
حجت الاسلام والمسلمین علیزاده با اشاره به اینكه نظام مدیریت باید تحول كند و شاهد نقشه راه جدیدی در حوزه فناوری اطلاعات باشیم، تصریح كرد: حالا در بین نهادهای حوزوی با عنایت به رنگارنگی و تنوع در حوزه فناوری اطلاعات از نظر سامانه های مردمی و سازمانی، جایگاه نخست را به خود اختصاص داده ایم و این نشان داده است كه با تغییر سازمانی می توانیم حركت های جدی را رقم بزنیم.
وی از حركت های انجام شده در حوزه هوش سازمانی و مدیریت دانش یاد كرد و اظهار داشت: ما در لبه مرز تحول دانش سازمانی حركت می نماییم و به دستاوردهای قابل توجهی رسیده ایم چونكه توانسته ایم تكنولوژی را در جهت نیازهای امروزی دفتر تبلیغات اسلامی بومی نماییم.
معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم خاطرنشان كرد: این معاونت جدیدی كه در دفتر تبلیغات اسلامی شكل گرفته، نشان دهنده عزم هیأت امنای دفتر برای ورود گسترده تر به عرصه های فاوا و فضای مجازی است تا بتوانیم سهم بزرگ تری از این بازار را به خود اختصاص دهیم.
وی اضافه كرد: دكترین حركت تحولی فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی باید در معاونت فضای مجازی هنر و رسانه رقم زده شود و نظارت راهبردی مأموریت مهم این معاونت است كه با محوریت حركت هوشمندانه و آینده نگرانه در حوزه های آموزش، تبلیغ و پاسخگویی دنبال خواهد شد.

1398/09/28
15:15:51
5.0 / 5
4295
تگهای خبر: آموزش , اسلام , اسلامی , تبلیغات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
عطر حرم

atreharam.ir - حقوق مادی و معنوی سایت عطر حرم محفوظ است

عطر حرم

عطر و ادکلن و اسانس