به گزارش عطر حرم به نقل از ایسنا، علی حسن زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه در اردبیل با اشاره به اینكه جبهه سازی فرهنگی وظیفه اصلی این قرارگاه است، اظهار داشت: این قرارگاه دارای چهار ماموریت اصلی شناسایی فعالان فرهنگی، شبكه سازی، توانمندسازی و انجام عملیات های فرهنگی است.
وی با اشاره به اینكه 600 موسسه فرهنگی در سطح استان شناسایی شده و در 14 گروه تخصصی سازماندهی خواهند شد، اضافه كرد: این قرارگاه با 14 كارگروه كه یگان های عملیاتی به حساب می آیند، در هفت مبحث فعالیت می كند.
حسن زاده با اشاره به اینكه خانواده، تربیت كودكان، مبانی انقلاب اسلامی، اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و غیره همچون این موضوعات هستند، اظهار نمود: كلینیك اقتصاد مقاومتی برای نخستین بار در استان با حضور اساتید دانشگاه بزودی راه اندازی خواهد شد و در این كلینیك گره های عمده در بحث اقتصاد مقاومتی و تولیدات خرد با تعریف مدلهای جدید باز خواهند شد.
دبیر قرارگاه حضرت زهرا(س) استان اردبیل با اشاره به راه اندازی ستاد مردمی غدیر برای نخستین بار در این قرارگاه اضافه كرد: هدف ما از تشكیل این ستاد این است كه اقشار مختلف مردمی به عرصه بیایند و از توان موسسات فرهنگی و مردمی استفاده نماییم.
وی با اشاره به اینكه متاسفانه غدیر در كشور و به خصوص در استان ما مورد غفلت واقع شده است، اظهار داشت: احادیث خیلی از ائمه معصومین(ع) در ارتباط با مبحث غدیر وجود دارد كه متاسفانه مورد غفلت واقع شده است.
حسن زاده با تاكید بر اینكه تلاش می نماییم برنامه های جشن غدیر و دهه ولایت به صورت مردمی برگزار شود، اضافه كرد: جلسات مختلف با اقشار مختلف جامعه بخصوص اقشار مرجع به منظور موج آفرینی مبحث غدیر برگزار شده است.
دبیر قرارگاه حضرت زهرا(س) استان اردبیل با اشاره به اینكه برای احیای خطبه غدیر در اردبیل در حال برنامه ریزی هستیم، اظهار داشت: 40 عنوان برنامه همچون برگزاری مسابقات ورزشی، ماشین نویسی، توزیع احسان علوی، تجلیل از سادات، برگزاری جشن غدیر در مركز شهر و غیره هم برای عید غدیر پیش بینی شده است.